• Lorem ipsum

keurmerk van Trusted Shop

 

Het keurmerk van Trusted Shops staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service.

Laat zien dat deze webwinkel voldoet aan de uitgebreide kwaliteitscriteria van Trusted Shops en dat je zorg draagt voor een correcte verwerking van persoonlijke gegevens. Bied u als klant een unieke service: de Trusted Shops kopersbescherming. Door middel van deze service staan wij garant voor de aankopen en nemen we het financieel risico bij u weg.

 

3 jaar zorgeloos genieten van uw nieuwe zitmeubel

HOE WERKT HET?

All in House Service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel.
U ontvangt na registratie een op naam geregistreerd “All in House Service certificaat”. Met dit certificaat kunt u 3 jaar een beroep doen op de All in House Service.

Indien zich gedurende de serviceperiode van 3 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot uw beschikking. Zij zullen u met raad en daad terzijde staan. Waar nodig schakelen zij één van onze meubelservice specialisten in zodat uw meubel gratis hersteld wordt zonder voorrijkosten of andere kosten.

U vindt de contactgegevens op uw All in House Service certificaat.

UITGESLOTEN VAN DEZE SERVICE

De volgende aspecten zijn uitgesloten van service:

  • -  meubelen die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld / opzet en geweld.

  • -  product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen*.

    * U kunt in dergelijke gevallen als klant van All in House Service tegen een korting van 50% op het normaal geldende consumententarief, gebruikmaken van onze meubelservice specialisten. Onze tarieven zijn terug te vinden op www.oranje-concepts.com. Indien technisch mogelijk proberen wij altijd een passende oplossing te vinden.