• Lorem ipsum

Door middel van de kopersbescherming kan veilig en vertrouwd worden besteld in deze door Trusted Shops gecertificeerde webwinkel van Richtrend en CreditMeubel.Het teken van vertrouwen voor gecertificeerde webshops

Webshops die het keurmerk hebben ontvangen, zijn uitgebreid gecontroleerd en moeten voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops welke allen een basis hebben in zowel Europese als nationale wetgeving. Op deze manier worden consumenten beschermd tijdens het online shoppen, zodat u zorgeloos kunt winkelen bij Trusted Shops webshops.

Na afronding van de bestelling kan het winkelmandje met slechts één muisklik gratis worden verzekerd tot € 2.500,-. Toekomstige bestellingen bij webwinkels met een geldig
Trusted Shops keurmerk zijn tevens automatisch beschermd. De kopersbescherming heeft een looptijd van 30 dagen per aankoop.

Kopersbeschermingvoor het kopen zonder zorgen

Online shopping is snel en praktisch maar brengt ook risico’s met zich mee. Want bij wie koop ik eigenlijk? Wat voor product krijg ik voor mijn geld?
Wij maken het gevoel van vertrouwen en betrouwbaarheid voor u als koper concreet: voor alle webshops met ons keurmerk bieden wij u een gratis kopersbescherming tot € 2.500,-per bestelling.

Geverifieerde klantbeoordelingen van echte klanten

Als u een bestelling heeft geplaatst bij een van onze aangesloten leden, dan krijgt u per e-mail een beoordelingsverzoek om uw ervaringen met anderen te delen. Dat is de reden waarom Trusted Shops een gesloten beoordelingsplatform heeft ontwikkeld. Voldoet de bestelling wat er in de productbeschrijving werd beloofd? Kwam uw product op de aangegeven leverdatum aan? Antwoorden op deze vragen vindt u op de beoordelingspagina’s van onze aangesloten shops.