• Lorem ipsum

Verzenden & Retourneren

Bezorging meubelen :

Wij leveren onze producten alleen in Nederland en België. 

Uw bestelling van de bank en meubels worden boven de 75 euro worden kosteloos bij u thuis afgeleverd door onze vaste transporteurs Molenaar transport, Duchned en Bome transport.
We hebben al meer dan 10 jaar ervaring met hun en wij weten dat uw meubels in goede handen zijn.

De chauffeur levert tot aan de 1ste deur van het bezorgadres. Wij adviseren bij het leveren van een bank, tafel of kast op het moment van levering extra hulp beschikbaar te hebben.

Ook gebruiken de diensten van PostNL, DHL en Upc. Indien uw producten via deze weg worden verzonden, ontvangt u een track & trace zodat u uw bestelling kunt volgen. 

Als u specifieke wensen heeft ten aanzien van de levering laat het ons weten, dan komen er vast en zeker uit.  Wij leveren in Nederland gratis met uitzondering van de eilanden.

Levering Eilanden:

De eilanden leveren wij op basis van kostprijs, welke eerst met U besproken worden. In de bestelomgeving dient u dit zelf aan te geven dat het een eiland levering betreft.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Richtrend, Bijlestaal 40H , 1721PV Broek op Langedijk- Nederland- [email protected] ) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post en of per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening..
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Retourneren:

Bij Richtrend.nl mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Mocht je aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kun je deze retourneren zonder opgave van reden. Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd. De verzendkosten bij het retourneren komen voor rekening van de klant. 

Stuur jouw retourartikelen indien mogelijk in de originele verpakking met een kopij van de order of factuur naar:

Retouradres:
Richtrend.nl 
p/a Molenaar Transport
Vreekesweid 33-35
1721 PP Broek op Langedijk

Richtrend is niet aansprakelijk  voor beschadigingen of zoekrakingen van de retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs. Retourzendingen zijn altijd op eigen risico, ook wanneer er problemen ontstaan bij de vervoerder.

Na het verwerken van je retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. (het geld wordt gestort op het rekeningnummer van de koper waarvan wij de betaling hebben ontvangen).
Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd

Bij vragen kunt u contact opnemen met:

Richtrend.nl
Dhr. J. Kraaier
Tel: 085 7732035
Email : [email protected]