• Lorem ipsum

Betalen met IDEAL

Met Ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 
U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, de zogeheten Issuers.
https://www.ideal.nl/consumenten/

 

Billink 

Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!

 

Betalen met Spraypay 

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Een mooie oplossing als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wilt besteden.

Om gebruik te maken van SprayPay via PureWonen.nl moet het aankoopbedrag minimaal € 250,- en maximaal € 3.500,- zijn. Bij SprayPay betaal je maandelijks een deel van het bedrag.

 

 

Je kunt kiezen of je de aankoop in 12, 18, 24 of 36 maanden wilt betalen. Indien je een betaalovereenkomst bent aangegaan met SprayPay, kun je dit ontbinden door het gehele openstaande bedrag, zonder extra kosten, over te maken met het contractnummer. 

 

Sneller aflossen (bijvoorbeeld in 6 maanden) kan ook door extra over te maken naar ons rekeningnummer met de vermelding: sneller aflossen … contractnummer. Het extra bedrag dat je dan overmaakt wordt afgetrokken van het openstaande bedrag en de rente wordt enkel berekend over het openstaande bedrag.

Om met SprayPay te kunnen betalen, moeten de volgende stappen doorlopen worden:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven

 

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd, zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

Het is verstandig om een looptijd te kiezen die zo lang mogelijk is om de aanvraag te doen. 

SprayPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Bel direct met SprayPay030-7606540 (Tussen 10:00 – 12:00 & 13:00 – 16:00) 

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar https://www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

Let op, geld lenen kost geld! 

------

Betalen met in3 

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie.

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente 
Wil je iets kopenbij PureWonen.nl, maar je budget werkt nog niet helemaal mee? Of betaal je je bestelling liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente.
Het voordeel van betalen met in3 is dat u gelijk gebruik kunt maken van uw bestelling, zonder het volledige bedrag betaald te hebben. En dat zonder kosten!

Zo koop je een nieuwe bank met de gemakken van gespreid betalen, zonder de kosten van een lening. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voor de betaling doet In3 een snelle gegevenscontrole. Mocht onverwachts je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Op de dag van je bestelling kies je bij het afrekenen in3 als betaalmethode (het systeem doet een snelle gegevenscontrole) en betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel.
Je ontvangt een mail voor elke nieuwe betaling.

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie.Helaas is het nog niet mogelijk om in België af te rekenen met in3.

------

 

CreditClick 

In termijnen betalen met CreditClick

CreditClick is een manier van betalen met krediet voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Het is te gebruiken in Nederland voor bedragen tussen €250,- en €1000,-. Deze limiet zal op korte termijn worden verhoogd naar €5.000.

Hoe vraag ik een krediet bij CreditClick aan?

 • ✓  Kies ‘CreditClick’ uit het lijstje betaalopties bij het afrekenen in de webshop.

 • ✓  Log in als bestaande CreditClick-klant of registreer je als nieuwe klant.

 • ✓  Identificeer uzelf middels iDIN.

 • ✓  Vul je contactgegevens, leefsituatie en financiële gegevens in.

 • ✓  Kies voor een krediet op maat of betalen in termijnen.

 • ✓  De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag en geeft binnen enkele seconden goedkeuring.

 • ✓  Teken je kredietcontract digitaal en sluit af met het betalen van je aankoop.

 • ✓  Het hele proces, van kiezen voor CreditClick tot het bevestigen van je aankoop, duurt slechts een paar minuten.

  Wat voor informatie / documenten heb ik nodig voor een aanvraag?

 • ✓  Toegang tot een iDIN geactiveerde betaalrekening.

 • ✓  Contactgegevens en informatie over je leefsituatie (inkomen, woonkosten en informatie over

  eventuele andere leningen)

  Waar kan je CreditClick gebruiken?

  Je kunt met CreditClick online betalen in alle winkels die CreditClick accepteren en het CreditClick-logo laten zien op hun website.

  Hoe gaat CreditClick om met mijn persoonlijke gegevens?

  Je gegevens zijn volkomen veilig. Wij respecteren je privacy en je gegevens zijn volledig beschermd. De gegevens worden alleen gebruikt voor het aanvragen van de lening en voor een mogelijke vervolgaankoop met je CreditClick-account.

  Kan ik het bedrag wat ik heb terugbetaald opnieuw gebruiken?

  Ja, na het aflossen van het gebruikte deel van de lening, kun je de de opnieuw opgebouwde krediet faciliteit gebruiken voor nieuwe aankopen.

  Zijn er kosten voor mij?

  Voor het gebruik van CreditClick betaalt je een rentepercentage over het gebruikte krediet. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Dit rentepercentage is lager dan roodstand bij de bank en/of het gebruik van een Creditcard.

  Kan ik het krediet eerder aflossen?

  Uiteraard. Bij alle vormen van krediet is het mogelijk om eerder af te lossen. Vanzelfsprekend zonder boete.

------

Creditcard via CreditMeubel

 

U kunt veilig en makkelijk betalen met je creditcard.
Bij een retour wordt het betaalde bedrag weer op je creditkaart bijgeschreven.