• Lorem ipsum

Met de geld-terug-garantie kunnen webwinkelklanten zich verzekeren tegen het verlies van het aankoopbedrag in geval van niet-levering of na terugzending van de goederen. De Garantie krijgen webwinkels altijd in combinatie met het keurmerk. Deze combinatie van vertrouwen en veiligheid is een van de redenen voor het sterke conversie-effect van Trusted Shops.
Een groot aantal webwinkels in Europa voert het Trusted Shops-keurmerk en biedt zijn klanten dus ook de geld-terug-garantie van Trusted Shops aan. Daardoor heeft een groot aantal potentiële online kopers al ervaren dat zij zonder meer kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van deze webwinkels. Dit leidt ertoe dat potentiële klanten onbezorgd aankopen doen bij webwinkels met het Trusted Shops-keurmerk. Dit verhoogt uw conversieratio en verlaagt het aantal afgebroken aankoopprocessen in uw winkelmandje.e trust kopersgarantie

 

 

 

Welke zekerheid biedt de koperbescherming?

 

Zodra u heeft gekozen voor de gratis koperbescherming dan maken wij voor u kosteloos een Trusted Shops consumenten-lidmaatschap aan. Vervolgens bent u automatisch en gratis verzekerd wanneer er wordt aangekocht bij webshops met een geldig Trusted Shops keurmerk:

 

 Bij niet-levering

 

 Bij verlies van betaling, bijv. bij herroeping, retourzending en transportverlies

 

 Ongeacht de gekozen betaalmethode

 

 Kosteloos tot € 2500,- en automatisch bij elke aankoop

 

 Bij elke webshop met een geldig Trusted Shops keurmerk